Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    01 July 2009 (Wednesday)

    Share
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 01 July 2009 (Wednesday)

    Post  Q on Fri Jul 03, 2009 11:26 am

    woi ni. nak berjumap nak berbincang la ni. xde tunggu bulan ke ape dah. adoi. xpaham2
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 01 July 2009 (Wednesday)

    Post  Q on Fri Jul 03, 2009 11:29 am

    mama_baby wrote:
    Q wrote:mama baby xsetuju tu. tanay la nape
    sabtu lambat sgt...
    jumpalah hr ni..
    lama lama lg jauh PENJAHAT tu blh lari.....

    tapi mama baby. laporan dah dibuat sebelum ni. mengkis esok ok . harini solat jumaat. xsempat kot....
    avatar
    scarecrows

    Posts : 34
    Join date : 2009-07-03

    Re: 01 July 2009 (Wednesday)

    Post  scarecrows on Fri Jul 03, 2009 11:38 am

    Klu jumpa esk leh gak aku ajak member2 aku yg joint coloumb ni jumpa. Tp kitaorg esk keje halfday sampai kul 1 or 3....
    ermmm...., korang nak wat perjumpaan nie bila sebenarnye, sapa yg incharge nnti...

    mama_baby

    Posts : 9
    Join date : 2009-07-01

    Re: 01 July 2009 (Wednesday)

    Post  mama_baby on Fri Jul 03, 2009 11:49 am

    lps 2, 3 hr ikut forum nie,
    belek belek, baca baca
    srg br instinct aku bg tau yg duit tu dh jauh dr aku.....
    dh x tercapai dek tangan....
    sml aku angan2 gak blh dpt blk duit tu....
    hr ni aku rasa gelap gelita...
    aku dh patah hati.... Crying or Very sad Crying or Very sad

    baby1702

    Posts : 3
    Join date : 2009-07-02

    Kawan kawan sabar lah... Ada berita baik .

    Post  baby1702 on Fri Jul 03, 2009 12:13 pm

    hi kwn2 Very Happy ! Ada berita baik utk semua org.... I ada dpt tau hari isnin mereka akan buka sever dan opis mcm biasa. Sabar lah kwn2. Jgn buat pekara yg tidak baik dgn cpt. Nanti kita yg susah. Skrg pun pasal kita yg jadi masalah besar. duduk fikir lah... Boss Coulomb tidak tipu kita. Hari Selasa mereka ada buka opis mcm dia org bg tau. Salah Seorang kita dah marah mereka... pasal itu mereka bg tau polis dan tutup opis. fikir lah... klu org yg nak tipu... knp nak buka byk branch ??? Boss itu skrg siasat oleh polis... pasal ada ramai orang bg report atas syarikat dan boss itu. Ingat satu perkara... Klu kita busuk nama syarikat dan boss itu... nanti boss itu dah buka balik business... dia blh report atas kita semua minta ganti rugi...pasal pasal kita business dia dah tutup selama beberapa hari.... ini semua kita kena ingat dan fikir... I dpt tau lawyer, doktor dan bank manager semua ada masuk duit dalam business ini. So mereka tau cara-cara semua. Org yg buka branch semua bukan bodoh.... dia org mesti siasat pasal business ini semua baru dia org buka branch. Ok Kawan Kawan tolong jgn buat perkara tidak baik dgn cepat-cepat. I tau Semua org ada masuk duit beribu ribu.... Tapi Masa mcn ini kita kena sabar dan ambil keputusan baik. Lagi satu tolong jangan reka cerita mcm mcm sendiri. Fikilah sebelum buat.......... : Cool

    TheVic

    Posts : 4
    Join date : 2009-07-03

    Re: 01 July 2009 (Wednesday)

    Post  TheVic on Fri Jul 03, 2009 12:27 pm

    baby1702 wrote:hi kwn2 Very Happy ! Ada berita baik utk semua org.... I ada dpt tau hari isnin mereka akan buka sever dan opis mcm biasa. Sabar lah kwn2. Jgn buat pekara yg tidak baik dgn cpt. Nanti kita yg susah. Skrg pun pasal kita yg jadi masalah besar. duduk fikir lah... Boss Coulomb tidak tipu kita. Hari Selasa mereka ada buka opis mcm dia org bg tau. Salah Seorang kita dah marah mereka... pasal itu mereka bg tau polis dan tutup opis. fikir lah... klu org yg nak tipu... knp nak buka byk branch ??? Boss itu skrg siasat oleh polis... pasal ada ramai orang bg report atas syarikat dan boss itu. Ingat satu perkara... Klu kita busuk nama syarikat dan boss itu... nanti boss itu dah buka balik business... dia blh report atas kita semua minta ganti rugi...pasal pasal kita business dia dah tutup selama beberapa hari.... ini semua kita kena ingat dan fikir... I dpt tau lawyer, doktor dan bank manager semua ada masuk duit dalam business ini. So mereka tau cara-cara semua. Org yg buka branch semua bukan bodoh.... dia org mesti siasat pasal business ini semua baru dia org buka branch. Ok Kawan Kawan tolong jgn buat perkara tidak baik dgn cepat-cepat. I tau Semua org ada masuk duit beribu ribu.... Tapi Masa mcn ini kita kena sabar dan ambil keputusan baik. Lagi satu tolong jangan reka cerita mcm mcm sendiri. Fikilah sebelum buat.......... : Cool

    hi baby, ape yg u kata 2 betul ke?? dah kenapa di org kata server hilang, bos tak dpat cari?? kalo ape yg u kata tu betul, mengapa bos bos besar tu tak kata apa2??

    shila

    Posts : 12
    Join date : 2009-07-02
    Age : 43
    Location : Ipoh,Perak

    jumpala

    Post  shila on Fri Jul 03, 2009 1:12 pm

    hah baby.......u tau berita baik...apa kata esok jumpa atau ahad.....sorang leading bila nak jumpa dan tempat, kita berbincang bukan nak berpiket......clearkan kat mana u tau, dari mana u tau, u ni pekerja ker, ke anak bos coulomb ke......boleh?????????????dengan perjumpaan nie, boleh la tau betul ke tidak, so bolehlah tarik balik repot yang dah dibuat tu........SEKIRANYA BETUL..........setakat nak bertanya dan menjawab dlm nie, memang tak boleh sebab banyak percanggahan dan juga SCUMHEAD......ahukssss
    avatar
    scarecrows

    Posts : 34
    Join date : 2009-07-03

    Re: 01 July 2009 (Wednesday)

    Post  scarecrows on Fri Jul 03, 2009 1:17 pm

    mana lak pegi nye si baby tu, tadi iyer2 sgt ada berita baik lepas tu hilang lak, ker si baby tu ada scandle ngan si mamat 3 org tu...
    dah bagi tau lepas tu blah jer..., bkn nak bg tau sapa yg bagi info nie, suka ati dia jer nak bg info mcm tu.

    Sponsored content

    Re: 01 July 2009 (Wednesday)

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sat Jul 21, 2018 2:07 am