Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    Contact Ex-Coulombers =]

    Share
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Contact Ex-Coulombers =]

    Post  Q on Mon Jul 06, 2009 11:19 pm

    Salam, and Hi guys.

    Maybe lepas ni ramai yang tak mengikuti forum ni. Aku berharap korang selalu2 lah singgah sini. Mana tau ade sesiapa yang dapat info terbaru atau peluang menambahkan pendapatan baru. Boleh kita berkongsi bersama.

    So, aku kat sini kalau boleh xnak lah kita loose contact. Apa salahnya kalau kita semua kenal dan mungkin rezeki kita bersama dengan ahli2 forum jugak.

    Aku dapat rasakan kita xkan terus macam ni. Lepas ni mungkin kita akan jadi lebih kuat dan tabah.

    Sama2 kita tinggalkan email, ym, phone numb. atau apa saja cara untuk mudah dihubungi.

    sekurang2nya jaringan network kita semakin besar. rugilah kalau kita dah berforum tapi xkenal satu sama lain.

    so. aku mulakan dulu.


    email & YM : fiqualizer@yahoo.com


    Last edited by Q on Fri Jul 10, 2009 11:42 am; edited 4 times in total

    faiz979

    Posts : 23
    Join date : 2009-07-01

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  faiz979 on Mon Jul 06, 2009 11:44 pm

    Q wrote:Salam, and Hi guys.

    Maybe lepas ni ramai yang tak mengikuti forum ni. Aku berharap korang selalu2 lah singgah sini. Mana tau ade sesiapa yang dapat info terbaru atau peluang menambahkan pendapatan baru. Boleh kita berkongsi bersama.

    So, aku kat sini kalau boleh xnak lah kita loose contact. Apa salahnya kalau kita semua kenal dan mungkin rezeki kita bersama dengan ahli2 forum jugak.

    Aku dapat rasakan kita xkan terus macam ni. Lepas ni mungkin kita akan jadi lebih kuat dan tabah.

    Sama2 kita tinggalkan email, ym, phone numb. atau apa saja cara untuk mudah dihubungi.

    sekurang2nya jaringan network kita semakin besar. rugilah kalau kita dah berforum tapi xkenal satu sama lain.

    so. aku mulakan dulu.


    email & YM : fiqualizer@yahoo.com

    ranggi_98@yahoo.com

    shila

    Posts : 12
    Join date : 2009-07-02
    Age : 43
    Location : Ipoh,Perak

    shila (ipoh)

    Post  shila on Mon Jul 06, 2009 11:49 pm


    mama aleeya

    Posts : 10
    Join date : 2009-07-01

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  mama aleeya on Mon Jul 06, 2009 11:53 pm


    mambo

    Posts : 4
    Join date : 2009-07-07

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  mambo on Tue Jul 07, 2009 12:23 am

    albab_79@yahoo.com

    rugi2 juga........

    kalau ader nak kenalan meh ler.......

    hidup kena ceria....

    wonderpets datang membantu

    JJO

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-03

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  JJO on Tue Jul 07, 2009 12:39 am

    Justeen
    Kota Kinabalu

    jjo79@yahoo.com

    eyra

    Posts : 6
    Join date : 2009-07-06

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  eyra on Tue Jul 07, 2009 12:56 am


    Arie

    Posts : 7
    Join date : 2009-07-03

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  Arie on Tue Jul 07, 2009 1:06 am


    the shorty

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-02

    haha

    Post  the shorty on Tue Jul 07, 2009 1:31 am


    anini

    Posts : 4
    Join date : 2009-07-03

    contact

    Post  anini on Tue Jul 07, 2009 8:49 am

    avatar
    acura_paul

    Posts : 28
    Join date : 2009-07-01
    Location : KUALA LUMPUR

    SOB

    Post  acura_paul on Tue Jul 07, 2009 9:24 am


    atiezm

    Posts : 10
    Join date : 2009-07-01

    email address

    Post  atiezm on Tue Jul 07, 2009 9:49 am


    otai

    Posts : 5
    Join date : 2009-07-03
    Age : 39
    Location : sri kembangan, selangor

    retirement plan ....

    Post  otai on Tue Jul 07, 2009 10:49 am

    kalau sapa2 ada planning nak buat saving untuk retirement ... cantact saya

    mhmurni01@gmail.com

    -simpanan persaraan yang dijamin
    - hanya menyimpan selama 10 thn je ...
    - persaraan tahunan 7% daripada nilai dana ... cth ... (klau dana yg dipilih RM 100K ... 7% X RM100K )
    - khairiat kematian & hilang upaya kekal ...
    - pulangan wang yg di jamin ...


    "mula menabung dari sekarang... jangan nanti miskin selepas bersara"

    zarzu

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-06

    contact EX-Coulombers

    Post  zarzu on Tue Jul 07, 2009 11:11 am


    danish

    Posts : 2
    Join date : 2009-07-01

    mulgaban@yahoo.com

    Post  danish on Tue Jul 07, 2009 12:58 pm

    Q wrote:Salam, and Hi guys.

    Maybe lepas ni ramai yang tak mengikuti forum ni. Aku berharap korang selalu2 lah singgah sini. Mana tau ade sesiapa yang dapat info terbaru atau peluang menambahkan pendapatan baru. Boleh kita berkongsi bersama.

    So, aku kat sini kalau boleh xnak lah kita loose contact. Apa salahnya kalau kita semua kenal dan mungkin rezeki kita bersama dengan ahli2 forum jugak.

    Aku dapat rasakan kita xkan terus macam ni. Lepas ni mungkin kita akan jadi lebih kuat dan tabah.

    Sama2 kita tinggalkan email, ym, phone numb. atau apa saja cara untuk mudah dihubungi.

    sekurang2nya jaringan network kita semakin besar. rugilah kalau kita dah berforum tapi xkenal satu sama lain.

    so. aku mulakan dulu.


    email & YM : fiqualizer@yahoo.com

    hairulazmi

    Posts : 2
    Join date : 2009-07-07

    port dickosn

    Post  hairulazmi on Tue Jul 07, 2009 1:16 pm

    haiiirul@gmail.com

    sesiapa yang nak join koperasi guat sukan sdn bhd, blhla contact my email...thanks.

    Dragon_Malaya

    Posts : 5
    Join date : 2009-07-04
    Location : Bkt Beruntung,Rawang,Sgor

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  Dragon_Malaya on Tue Jul 07, 2009 6:42 pm

    ni emel saya :

    rahim28848@yahoo.com

    nurr

    Posts : 22
    Join date : 2009-07-01

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  nurr on Tue Jul 07, 2009 10:02 pm


    neoplanet9

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-07

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  neoplanet9 on Tue Jul 07, 2009 10:29 pm


    rIss

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-08

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  rIss on Wed Jul 08, 2009 9:52 am


    nurulz

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-08

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  nurulz on Wed Jul 08, 2009 12:16 pm


    arbakyah

    Posts : 5
    Join date : 2009-07-05

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  arbakyah on Wed Jul 08, 2009 2:37 pm

    avatar
    Vassili

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-09
    Age : 44
    Location : Gombak Kuala Lumpur

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  Vassili on Thu Jul 09, 2009 9:46 am


    yeop

    Posts : 3
    Join date : 2009-07-02

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  yeop on Thu Jul 09, 2009 5:38 pm


    lost

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-01

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  lost on Thu Jul 09, 2009 9:09 pm

    lost_9609@yahoo

    Sponsored content

    Re: Contact Ex-Coulombers =]

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sat Jul 21, 2018 2:11 am