Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    04 July 2009 (Saturday)

    Share
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  Q on Sat Jul 04, 2009 7:44 pm

    ade berita harini staff? rose? dll lagi?

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  herm aka staff3 on Sat Jul 04, 2009 7:47 pm

    Q wrote:dorg ni aku xtau la nape buat cerita mcm ni. bila aku mintak bukti sorg pon xreply. ade gak nak kene maki ngn aku ni.
    relax la Q
    ko maki pon bkn nye ko tau sape yg bt rumors ni...
    erm skrg ni kai xde info terbaru...kalo ade nnt ktorg akan post kat korg...so jgn riso k....
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  Q on Sat Jul 04, 2009 7:55 pm

    tgh sbr la ni... rasanya kan. polis kita ni bleh pakai ke. hahahha

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  herm aka staff3 on Sat Jul 04, 2009 8:01 pm

    Q wrote:tgh sbr la ni... rasanya kan. polis kita ni bleh pakai ke. hahahha

    erm ntah la no komen....
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  Q on Sat Jul 04, 2009 8:08 pm

    mcm biasa. harini bnyak cerita pasal isnin ni colomb akan bukak.

    ada yang kata boss kene tahan kat bangkok sebab seseme BABI tu.

    semuanya xde bukti yang kukuh. setakat bagi msg dan kemudian xreply.

    katanya dari org itu la somebody la org yang paling rapat la dgn org besar la.

    aku tunggu je sesapa yang betul ada info mcm tu buktikan.

    ada plak ckp atm card aripin ni guna kat sogo aritu. mcm2 cerita.

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  herm aka staff3 on Sat Jul 04, 2009 8:10 pm

    Q wrote:mcm biasa. harini bnyak cerita pasal isnin ni colomb akan bukak.

    ada yang kata boss kene tahan kat bangkok sebab seseme BABI tu.

    semuanya xde bukti yang kukuh. setakat bagi msg dan kemudian xreply.

    katanya dari org itu la somebody la org yang paling rapat la dgn org besar la.

    aku tunggu je sesapa yang betul ada info mcm tu buktikan.

    ada plak ckp atm card aripin ni guna kat sogo aritu. mcm2 cerita.
    aku pon dgr gak....da la x yah la caye....ape2 nnt aku inform k...
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  Q on Sat Jul 04, 2009 8:14 pm

    herm aka staff3 wrote:
    Q wrote:mcm biasa. harini bnyak cerita pasal isnin ni colomb akan bukak.

    ada yang kata boss kene tahan kat bangkok sebab seseme BABI tu.

    semuanya xde bukti yang kukuh. setakat bagi msg dan kemudian xreply.

    katanya dari org itu la somebody la org yang paling rapat la dgn org besar la.

    aku tunggu je sesapa yang betul ada info mcm tu buktikan.

    ada plak ckp atm card aripin ni guna kat sogo aritu. mcm2 cerita.
    aku pon dgr gak....da la x yah la caye....ape2 nnt aku inform k...

    ok, staff memang belum bermeeting lagi ye?

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  herm aka staff3 on Sat Jul 04, 2009 8:31 pm

    erm...ktorg pon x tau nk meeting ape lagik....da pening kpale da memikir......mls nk pk sgt...bt sakit jiwe je....
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  Q on Sat Jul 04, 2009 8:34 pm

    herm aka staff3 wrote:erm...ktorg pon x tau nk meeting ape lagik....da pening kpale da memikir......mls nk pk sgt...bt sakit jiwe je....

    -.-'
    avatar
    acura_paul

    Posts : 28
    Join date : 2009-07-01
    Location : KUALA LUMPUR

    aiks

    Post  acura_paul on Sat Jul 04, 2009 9:22 pm

    LOL DEAR STAFF JGN PENING PENING ,YOU PENING KITE PUN LAGI PENING ... SO ANY HOW SO NOW KITE ADER BNYK INFO TAK BETUL Y IS THIS HAPPENING ... HAVE YOU GUYS CONTACT OTHER BRANCHES , GOT ANY INFO OUT OF IT

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  herm aka staff3 on Sat Jul 04, 2009 9:28 pm

    acura_paul wrote:LOL DEAR STAFF JGN PENING PENING ,YOU PENING KITE PUN LAGI PENING ... SO ANY HOW SO NOW KITE ADER BNYK INFO TAK BETUL Y IS THIS HAPPENING ... HAVE YOU GUYS CONTACT OTHER BRANCHES , GOT ANY INFO OUT OF IT
    i x contact tp x tau la yg lain...rasenye x de kot....x dgr ape2 crite pon....just wait k...if we have any info i will let u know k

    staff2

    Posts : 30
    Join date : 2009-07-03

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  staff2 on Sat Jul 04, 2009 9:31 pm

    rose ader call branch manager HQ,....biasenye mana2 agent DR branch lain akan kol die
    so far apa yg rose dh bagitau tu ...tulah die k
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  Q on Sat Jul 04, 2009 9:34 pm

    so sekarang yg paling besar manager HQ la eh?
    avatar
    acura_paul

    Posts : 28
    Join date : 2009-07-01
    Location : KUALA LUMPUR

    may be big problem

    Post  acura_paul on Sat Jul 04, 2009 9:44 pm

    DEAR STAFF SO SEKARANG SEMUA BRANCH SIAPA YANG INCHARGE ?... YOU GUYS DID THE POLICE REPORT RIGHT? ADER CONTACT POLICE TANYA PASAL PERKEMBANGAN TERBARU ... OR DID THEY CALL SO FAR ? ACTUALLY I DUNNO NAK TRUST POLICE MALAYSIA KER TAK ? HEHEHHE

    want2know

    Posts : 15
    Join date : 2009-07-01

    x sangka

    Post  want2know on Sat Jul 04, 2009 9:56 pm

    x sangka rs nye jd smpai cm ni...pose x lm lg...igt thn ni dpt celebrate raye meriah skit...tp cm hampeh je...

    sabahans

    Posts : 15
    Join date : 2009-07-02

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  sabahans on Sat Jul 04, 2009 11:40 pm

    emmmmm,,,, kepada semua yang dah taruk duit berpuluhan RIBU,,, nak ucapkan takziah!!!! kita kena terima kenyataan bahawa kita nih memang dah kena tipu!!! confirmed!!!! We must take this as our lesson!!!! kita tau perasaan kena tipu so harap harap untuk generasi yang akan datang nih jan lah bodoh sangat!!! data entry dekat malaysia nih atapun fast cash memang tak buli dipercayai!!!! jangan join apa apa investment yang konon nya buli menjana pendapatan yang lumayan!!! at 1st saya sendiri pun nasihatkan kawan saya supaya jan join benda macam nih coz semua nih tipu!!! apabila kawan saya dah dapat payment yang 3 so tanggapan saya masa tu tiba tiba berubah,,,,, haizzzzz saya sendiri macam kena jampi konon nya nak untung lebih sikit maka buka lah 11 account!!! dapat id and password so start lah buat kerja,,, selepas ada lagi seminggu nak ambik payment jadi lah benda sial macam nih!!! walaupun 10K tu tak banyak sangat tapi duit titik peluh tu kita kerja dengan segala usaha kita untuk dapatkan!!! nasihat saya pada kawan kawan yang dah banyak lesap duit kebanyakan keadaan kawan kawan kita meminjam duit dari ah long,,,,kawan and Bank personal loan untuk dapatkan cash to invest,,, kesimpulan nya,,,,, DUIT BUKAN SENANG NAK DAPAT KENA KERJA SEPARUH MATI!!! GOD BLESS!!!!

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  herm aka staff3 on Sun Jul 05, 2009 1:05 am

    eh aritu ko kate ngan aku ko abes 40k????
    mane yg btl ni????blh thn gak ko wayg yek
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  Q on Sun Jul 05, 2009 1:07 am

    sabahans wrote:emmmmm,,,, kepada semua yang dah taruk duit berpuluhan RIBU,,, nak ucapkan takziah!!!! kita kena terima kenyataan bahawa kita nih memang dah kena tipu!!! confirmed!!!! We must take this as our lesson!!!! kita tau perasaan kena tipu so harap harap untuk generasi yang akan datang nih jan lah bodoh sangat!!! data entry dekat malaysia nih atapun fast cash memang tak buli dipercayai!!!! jangan join apa apa investment yang konon nya buli menjana pendapatan yang lumayan!!! at 1st saya sendiri pun nasihatkan kawan saya supaya jan join benda macam nih coz semua nih tipu!!! apabila kawan saya dah dapat payment yang 3 so tanggapan saya masa tu tiba tiba berubah,,,,, haizzzzz saya sendiri macam kena jampi konon nya nak untung lebih sikit maka buka lah 11 account!!! dapat id and password so start lah buat kerja,,, selepas ada lagi seminggu nak ambik payment jadi lah benda sial macam nih!!! walaupun 10K tu tak banyak sangat tapi duit titik peluh tu kita kerja dengan segala usaha kita untuk dapatkan!!! nasihat saya pada kawan kawan yang dah banyak lesap duit kebanyakan keadaan kawan kawan kita meminjam duit dari ah long,,,,kawan and Bank personal loan untuk dapatkan cash to invest,,, kesimpulan nya,,,,, DUIT BUKAN SENANG NAK DAPAT KENA KERJA SEPARUH MATI!!! GOD BLESS!!!!

    10k xbanyak? wau banyak nye duit ko

    mama aleeya

    Posts : 10
    Join date : 2009-07-01

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  mama aleeya on Sun Jul 05, 2009 1:16 am

    Q wrote:
    sabahans wrote:emmmmm,,,, kepada semua yang dah taruk duit berpuluhan RIBU,,, nak ucapkan takziah!!!! kita kena terima kenyataan bahawa kita nih memang dah kena tipu!!! confirmed!!!! We must take this as our lesson!!!! kita tau perasaan kena tipu so harap harap untuk generasi yang akan datang nih jan lah bodoh sangat!!! data entry dekat malaysia nih atapun fast cash memang tak buli dipercayai!!!! jangan join apa apa investment yang konon nya buli menjana pendapatan yang lumayan!!! at 1st saya sendiri pun nasihatkan kawan saya supaya jan join benda macam nih coz semua nih tipu!!! apabila kawan saya dah dapat payment yang 3 so tanggapan saya masa tu tiba tiba berubah,,,,, haizzzzz saya sendiri macam kena jampi konon nya nak untung lebih sikit maka buka lah 11 account!!! dapat id and password so start lah buat kerja,,, selepas ada lagi seminggu nak ambik payment jadi lah benda sial macam nih!!! walaupun 10K tu tak banyak sangat tapi duit titik peluh tu kita kerja dengan segala usaha kita untuk dapatkan!!! nasihat saya pada kawan kawan yang dah banyak lesap duit kebanyakan keadaan kawan kawan kita meminjam duit dari ah long,,,,kawan and Bank personal loan untuk dapatkan cash to invest,,, kesimpulan nya,,,,, DUIT BUKAN SENANG NAK DAPAT KENA KERJA SEPARUH MATI!!! GOD BLESS!!!!

    10k xbanyak? wau banyak nye duit ko

    dia anak tokey balak kat sabah nun...takat 10K aper ler sgt...
    avatar
    scarecrows

    Posts : 34
    Join date : 2009-07-03

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  scarecrows on Sun Jul 05, 2009 1:19 am

    kita wat forum ni supaya kite yg terlibat ni bersatu, bukan nye nak bertelagah antara satu sama lain. kepada yg memberi info yg bukan2 tu henti2 kan lah, krn info yg karut marut nilah wat kita ni dah tak tentu hala n terpesong dari objektif sebenar. sedar-sedarlah wahai rakan2 semua.
    avatar
    peningaku

    Posts : 3
    Join date : 2009-07-04
    Location : Damansara

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  peningaku on Sun Jul 05, 2009 1:49 am

    sabahans wrote:emmmmm,,,, kepada semua yang dah taruk duit berpuluhan RIBU,,, nak ucapkan takziah!!!! kita kena terima kenyataan bahawa kita nih memang dah kena tipu!!! confirmed!!!! We must take this as our lesson!!!! kita tau perasaan kena tipu so harap harap untuk generasi yang akan datang nih jan lah bodoh sangat!!! data entry dekat malaysia nih atapun fast cash memang tak buli dipercayai!!!! jangan join apa apa investment yang konon nya buli menjana pendapatan yang lumayan!!! at 1st saya sendiri pun nasihatkan kawan saya supaya jan join benda macam nih coz semua nih tipu!!! apabila kawan saya dah dapat payment yang 3 so tanggapan saya masa tu tiba tiba berubah,,,,, haizzzzz saya sendiri macam kena jampi konon nya nak untung lebih sikit maka buka lah 11 account!!! dapat id and password so start lah buat kerja,,, selepas ada lagi seminggu nak ambik payment jadi lah benda sial macam nih!!! walaupun 10K tu tak banyak sangat tapi duit titik peluh tu kita kerja dengan segala usaha kita untuk dapatkan!!! nasihat saya pada kawan kawan yang dah banyak lesap duit kebanyakan keadaan kawan kawan kita meminjam duit dari ah long,,,,kawan and Bank personal loan untuk dapatkan cash to invest,,, kesimpulan nya,,,,, DUIT BUKAN SENANG NAK DAPAT KENA KERJA SEPARUH MATI!!! GOD BLESS!!!!


    bapak dia jual tanah balak habis dah balak kat sabah tu buat masuk kat coulomb...

    sabahans

    Posts : 15
    Join date : 2009-07-02

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  sabahans on Sun Jul 05, 2009 1:57 am

    mama aleeya wrote:
    Q wrote:
    sabahans wrote:emmmmm,,,, kepada semua yang dah taruk duit berpuluhan RIBU,,, nak ucapkan takziah!!!! kita kena terima kenyataan bahawa kita nih memang dah kena tipu!!! confirmed!!!! We must take this as our lesson!!!! kita tau perasaan kena tipu so harap harap untuk generasi yang akan datang nih jan lah bodoh sangat!!! data entry dekat malaysia nih atapun fast cash memang tak buli dipercayai!!!! jangan join apa apa investment yang konon nya buli menjana pendapatan yang lumayan!!! at 1st saya sendiri pun nasihatkan kawan saya supaya jan join benda macam nih coz semua nih tipu!!! apabila kawan saya dah dapat payment yang 3 so tanggapan saya masa tu tiba tiba berubah,,,,, haizzzzz saya sendiri macam kena jampi konon nya nak untung lebih sikit maka buka lah 11 account!!! dapat id and password so start lah buat kerja,,, selepas ada lagi seminggu nak ambik payment jadi lah benda sial macam nih!!! walaupun 10K tu tak banyak sangat tapi duit titik peluh tu kita kerja dengan segala usaha kita untuk dapatkan!!! nasihat saya pada kawan kawan yang dah banyak lesap duit kebanyakan keadaan kawan kawan kita meminjam duit dari ah long,,,,kawan and Bank personal loan untuk dapatkan cash to invest,,, kesimpulan nya,,,,, DUIT BUKAN SENANG NAK DAPAT KENA KERJA SEPARUH MATI!!! GOD BLESS!!!!

    10k xbanyak? wau banyak nye duit ko

    dia anak tokey balak kat sabah nun...takat 10K aper ler sgt...


    emmmm,,, sorry kalau ada apa apa yang saya cakap menyakitkan hati setengah pihak,,, 10K tu memang banyak actually yang saya tak puas hati,,,, duit tu kita macam hadiahkan pada bangsat bangsat coulomb tuu,,, so kita kena pandang ke depan yang hilang duit tu kita kena tabah,,,, and cuba fikir cara lain,,,,, nasib baik duit hilang kalu jatuh sakit atau hidap cancer!!! tu lagi kesian.. so saya rasa duit yang hilang tu kita kena cari balik untuk ubati kelukaan yang kita alami,,,life must go on!!! and banyak bilionair bukan sekali diorang invest terus kaya,,,tapi saya ucapkan taniah juga pada kawan kawan yang berani invest kat business coulomb nih walaupun kita sendiri dah curiga benda nih akan terjadi,,,, anyway bangsat bangsat coulomb tu mesti akan mati 1 hari nanti nanti,, kena aids, cancer keh tu terpulang pada tuhan lah,,,, staff coulomb pun kena bagi info diorang yang terbaru dan jangan nak temberang kat kita sebab kita yang keluarkan gaji mereka,,, ingat tu,,,,, Smile
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  Q on Sun Jul 05, 2009 2:03 am

    sabahans wrote:
    mama aleeya wrote:
    Q wrote:
    sabahans wrote:emmmmm,,,, kepada semua yang dah taruk duit berpuluhan RIBU,,, nak ucapkan takziah!!!! kita kena terima kenyataan bahawa kita nih memang dah kena tipu!!! confirmed!!!! We must take this as our lesson!!!! kita tau perasaan kena tipu so harap harap untuk generasi yang akan datang nih jan lah bodoh sangat!!! data entry dekat malaysia nih atapun fast cash memang tak buli dipercayai!!!! jangan join apa apa investment yang konon nya buli menjana pendapatan yang lumayan!!! at 1st saya sendiri pun nasihatkan kawan saya supaya jan join benda macam nih coz semua nih tipu!!! apabila kawan saya dah dapat payment yang 3 so tanggapan saya masa tu tiba tiba berubah,,,,, haizzzzz saya sendiri macam kena jampi konon nya nak untung lebih sikit maka buka lah 11 account!!! dapat id and password so start lah buat kerja,,, selepas ada lagi seminggu nak ambik payment jadi lah benda sial macam nih!!! walaupun 10K tu tak banyak sangat tapi duit titik peluh tu kita kerja dengan segala usaha kita untuk dapatkan!!! nasihat saya pada kawan kawan yang dah banyak lesap duit kebanyakan keadaan kawan kawan kita meminjam duit dari ah long,,,,kawan and Bank personal loan untuk dapatkan cash to invest,,, kesimpulan nya,,,,, DUIT BUKAN SENANG NAK DAPAT KENA KERJA SEPARUH MATI!!! GOD BLESS!!!!

    10k xbanyak? wau banyak nye duit ko

    dia anak tokey balak kat sabah nun...takat 10K aper ler sgt...


    emmmm,,, sorry kalau ada apa apa yang saya cakap menyakitkan hati setengah pihak,,, 10K tu memang banyak actually yang saya tak puas hati,,,, duit tu kita macam hadiahkan pada bangsat bangsat coulomb tuu,,, so kita kena pandang ke depan yang hilang duit tu kita kena tabah,,,, and cuba fikir cara lain,,,,, nasib baik duit hilang kalu jatuh sakit atau hidap cancer!!! tu lagi kesian.. so saya rasa duit yang hilang tu kita kena cari balik untuk ubati kelukaan yang kita alami,,,life must go on!!! and banyak bilionair bukan sekali diorang invest terus kaya,,,tapi saya ucapkan taniah juga pada kawan kawan yang berani invest kat business coulomb nih walaupun kita sendiri dah curiga benda nih akan terjadi,,,, anyway bangsat bangsat coulomb tu mesti akan mati 1 hari nanti nanti,, kena aids, cancer keh tu terpulang pada tuhan lah,,,, staff coulomb pun kena bagi info diorang yang terbaru dan jangan nak temberang kat kita sebab kita yang keluarkan gaji mereka,,, ingat tu,,,,, Smile


    sebenarnya. dorg tu mcm buat keje amal jugak la. kalau ikotkan dorg pon wat data entry tu. boleh je nak dok umah. tapi dorg still kerja. aku xtau napa. mungkin lagi elok dari xde kerja dok umah. (aku pon masih tertanya2)
    ada staff boleh jawab? =]

    soalan nye camni. kenapa korang still kerja kat sana. sedangkan korang leh bukak akaun dan buat kat rumah?

    sabahan ni kerja ke? kat mana?

    shahn9

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-03

    NAK TIDO PUN TAK LENA

    Post  shahn9 on Sun Jul 05, 2009 2:11 am

    NAK TIDOPUN TAKLENA.MEMIKIRKAN COULOMB NIE confused ..ANY INFO PLZ BAGI TAU SECEPAT MGKIN.
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  Q on Sun Jul 05, 2009 2:15 am

    shahn9 wrote:NAK TIDOPUN TAKLENA.MEMIKIRKAN COULOMB NIE confused ..ANY INFO PLZ BAGI TAU SECEPAT MGKIN.

    SORY LA BRO. SETAKAT NI , MMG XDE INFO BARU. STAFF PON XDE INFO.

    Sponsored content

    Re: 04 July 2009 (Saturday)

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed May 23, 2018 3:09 pm