Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Share

    shahn9

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-03

    FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Post  shahn9 on Fri Jul 03, 2009 4:04 pm

    Kepada yang join coulomb dari N.Sembilan terutama dari Seremban.Jika tiada keberatan boleh tak tinggalkan email anda disini.senang untuk kiter berhubung jika ader apa2 perkembangan terbaru.

    Saya mulakan dulu :

    Name : Helmie.
    Email : hshn9[at]yahoo.com [at] tukarkan kpd @ bila nk send email

    yuszroy

    Posts : 6
    Join date : 2009-07-01

    Re: FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Post  yuszroy on Fri Jul 03, 2009 10:13 pm

    Ni aku kat Sepang.......yuszroy@yahoo.com
    yahoo massenger yuszroy..

    lynn

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-01

    Re: FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Post  lynn on Sat Jul 04, 2009 1:54 pm

    Salammm...

    I dari N.Sembilan. Selalu baca je perbincangan dalam ni. Tapi tak pernah komen apa2. Anyway, memang berhajat sangat kalau ada berita terbaru. This is my email nor.baharudin@unn.ac.uk.

    Setahu I ramai jugak orang N9 join benda ni. Orang kampung, pakcik makcik lagi. I pernah jumpa diorang masa ambik payment. My uncle nearly nak invest 80K plus2 untuk running modal company dia last Wednesday. Nasib baik Coulomb tutup sehari sebelum tu.

    Apa pendapat you all? Orang MAlaysia ni cepat kelabu mata ke? Tamak bila dapat duit dengan cara mudah. Bukan sekali dua benda2 mcm ni kan? I pun tak terkecuali lah, asyik kena tipu je.

    Ada tak sape2 tau doa yang boleh diamalkan supaya at least duit kita dikembalikan... Manalah tau.

    shila

    Posts : 12
    Join date : 2009-07-02
    Age : 42
    Location : Ipoh,Perak

    Re: FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Post  shila on Sat Jul 04, 2009 3:40 pm

    ader doa2 tu...tp saya tak hafal....tapi kalau org perak ler...dh jumpa dah bomoh fotostat nie........bagi perut kembong......tapi kejam la plak....kalau sape2 minat wat business cari org nak wat loan koperasi....email la saya, komisen tinggi gak.....loan utk kakitangan kerajaan (potongan biro angkasa)...kalau nak cari duit raya la......proses loan seminggu ke dua minggu sahaja selepas semua dokumen lengkap.....

    duddin_myhero@yahoo.com.my
    012-419 6789

    shahn9

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-03

    SALAM & SLMT SEJAHTERA

    Post  shahn9 on Sun Jul 05, 2009 1:49 am

    SAYA RASA RAMAI LAGI.SILALAH TGGAL EMAIL.MGKIN KITER BOLEH BINCANG DLM YM KER..SAYA PERLUKAN PANDANGAN SEMUA APER YANG PATUT KITER BUAT..
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Post  Q on Mon Jul 06, 2009 11:21 pm


    hairulazmi

    Posts : 2
    Join date : 2009-07-07

    port dickosn

    Post  hairulazmi on Tue Jul 07, 2009 1:12 pm


    nurr

    Posts : 22
    Join date : 2009-07-01

    Re: FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Post  nurr on Tue Jul 07, 2009 9:45 pm

    putri_nurul5428@yahoo.com ( email & YM )
    Damansara tp skang duk kg...ngh usha2 kje...sape2 yg tmpt die nk pkai org area PJ gtau aku ye

    white

    Posts : 7
    Join date : 2009-07-01
    Age : 34

    Re: FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Post  white on Wed Jul 08, 2009 6:16 pm

    kita white..
    selalu gak ba forum ini n kekdg komen
    dis my email 261284@oum.edu.my , budakbeskat_tk@yahoo.com

    shahn9

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-03

    The Platinium Class Exclusive For The Privillage Of Society.

    Post  shahn9 on Fri Jul 17, 2009 1:11 pm

    NEW ERA BIZ
    The Platinium Class Exclusive For The Privillage Of Society.
    KEAHLIAN RM50 SAHAJA
    Hanya Dengan Menggunakan Handphone,Anda Berpeluang Menambah Income Harian Dengan Mudah Dan Menguntungkan..SUDAH TERBUKTI...
    UNTUK KETERANGAN LANJUT : EMAIL SAYA..
    hsh_n9[at]yahoo.com [at]= @ .
    Sama2lah kita cari duit untuk cover balik aper yg kita dah rugi kat coulomb nie..
    Saya menanti email anda semua..

    shahn9

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-03

    peluang

    Post  shahn9 on Fri Jul 17, 2009 5:55 pm

    kita just beli mole point kat 7e ..

    mole point RM 50.00 lepas tu cari dua orang kawan beli mole point gak .. then kita reg pakai hp .. u dapat air time RM 50 ala mcm i talk jugak la nak pakai kena call centre ,,



    member dua yng beli tu pun dapat air time RM 50.cuma bila u sponsor kawan u u dapat RM 6 terus ke e wallet u . masa join tu dia bagi no id untuk update detail kat www.platinum-z .com. sume detail la no ac ic ..

    so kawan u buat mcm u jugak cari dua orang .. so bila terjadinya pair u dapat bouns pairing minima RM 4 atau yang paling tinggi RM 13. untuk setiap pair yang berlaku berlaku dalam group u ... senang je .. tak rugi pun ... .

    white

    Posts : 7
    Join date : 2009-07-01
    Age : 34

    Re: FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Post  white on Tue Jul 21, 2009 12:08 pm

    bla nak kaya klu camnie???
    avatar
    scarecrows

    Posts : 34
    Join date : 2009-07-03

    Re: FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Post  scarecrows on Wed Jul 22, 2009 11:50 pm

    ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA.....

    ~ SELAMAT DATANG , MYSPACE TUNAI KINI SEMAKIN MELETOP!!~

    Salam sejahtera dan terima kasih saya ucapkan kepada semua sahabat myspace,friendster,blog, tagged,facebook dan lain-lain yang melayari web ini pasti akan membuka mata seluasnya.saya dengan berbesar hati menjemput anda menyertai satu program menjana pendapatan walaupun anda seorang pelajar sekolah dan tidak tahu tentang internet langsung.Cepat sertai kami.Rebut peluang anda sekarang juga.Ramai yang sudah berjaya buat duit dengan MyspaceTunai.Lihat betapa hebatnya MyspaceTunai,tidak sampai tiga bulan,ahli Myspace tunai KINI Mencecah angka 2000!!WOW!!


    P/S: Myspace Tunai telah berdaftar sebagai sebuah syarikat yang sah dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia atas nama syarikat MYSPACE BUSINESS NETWORK . NO PENDAFTARAN (IP0307675-D)


    SEKIRANYA ANDA INGIN MENGETAHUI LEBIH LANJUT LAGI DAN BERMINAT, SILA KLIK

    PADA LINK DIBAWAH INI:-



    http://www.myspacetunai.com/ASIS05

    Sponsored content

    Re: FOR COULOMBERS IN [SEREMBAN/N.9/KAWASAN BERHAMPIRAN]

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed May 23, 2018 3:10 pm