Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    FOR COULOMBERS IN [PENANG]

    Share

    eyra

    Posts : 6
    Join date : 2009-07-06

    susah sama susah senang sama senang

    Post  eyra on Mon Jul 06, 2009 5:08 pm

    mama kalu ada apa2 part time yang mama jumpa email kat eyra kay zeyra@ymail.com...thanks mama

    eyra

    Posts : 6
    Join date : 2009-07-06

    lagi satu mama

    Post  eyra on Mon Jul 06, 2009 5:10 pm

    http://www.dataentryportal.com/index.html yang nieh mcm mana....????? eyra tak pandai sgt english.....sapa2 tau tlg bagi tau yang nieh tol kah tak????

    mama aleeya

    Posts : 10
    Join date : 2009-07-01

    Re: FOR COULOMBERS IN [PENANG]

    Post  mama aleeya on Mon Jul 06, 2009 5:28 pm

    wokey eyra....albino nnti klu mama ade ape2 keje 4 time mama akan bgi tau eyra...
    avatar
    scarecrows

    Posts : 34
    Join date : 2009-07-03

    Re: FOR COULOMBERS IN [PENANG]

    Post  scarecrows on Mon Jul 06, 2009 6:08 pm

    Jangan lah duk mengharap sgt coulomb tu akn kembali lagi..., wat habih kan boreh jo......., kite duk pk lama2 kite yang jadi lol! , org yg wat lari duit kite tu dah bersorak cheers . Apa yg mampu kite wat menadah tangan minta pertolongan dari Yang Maha Kuasa. Mudah2an kita dpt petunjuk dari-Nye.

    cinatidaktakutmati

    Posts : 5
    Join date : 2009-07-01

    Re: FOR COULOMBERS IN [PENANG]

    Post  cinatidaktakutmati on Mon Jul 06, 2009 6:35 pm

    If tomor the coulombworld website still cannot online . kita pergi lapor polis lagi ? atau pergi cakap kepada bank negara malaysia punya orang ? supaya tengok diorg boleh tak kahwin baru, beli kereta baru , beli rumah baru di malaysia ini. PUKIMAKMAK diorg makan kita punya duti begini sahaja hahhh ?????

    bktpancur

    Posts : 5
    Join date : 2009-07-01

    Re: FOR COULOMBERS IN [PENANG]

    Post  bktpancur on Mon Jul 06, 2009 8:55 pm

    bagi sesiapa yg nak cari duit lebeh boleh hubungi aku [utk yg tau asas forex] aku akan ajar teknik yg berkesan
    utk dapat duit... tapi nak jadi jutawan sekelip mata sorry la aku tak jamin,tapi jika modal 500usd tu boleh la lepas bayar bil2 dan rumah yg rm400 kebawah...[nak banyak modal kena banyak]
    utk org2 utara sahaja...
    boleh email aku jika berminat> semarakadil@yahoo.com

    utk og yg nak main sendiri sahaja...
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: FOR COULOMBERS IN [PENANG]

    Post  Q on Mon Jul 06, 2009 11:20 pm


    mambo

    Posts : 4
    Join date : 2009-07-07

    Re: FOR COULOMBERS IN [PENANG]

    Post  mambo on Tue Jul 07, 2009 12:27 am

    ntah la...aku ngan member rugi blambak...naik gila gak...dah la duit xder.....bhutang br dapat...ni jawabnya kena semelih la


    manusia durjana........

    eyra

    Posts : 6
    Join date : 2009-07-06

    nak g buat report polis esok untuk penang side

    Post  eyra on Tue Jul 07, 2009 12:46 am

    salam.....pada sesapa yang nak wat report polis jom esok beramai-ramai ke balai polis bandar Perda pukul 11 pagi kita buat report pasai coulomb untuk side penang punya....tak kisah lah duit tuh dapat balik kah tak yang penting kita dapat heret makrok sintuk semua tuh kemuka pengadilan.........ayu amacam jadi ek esok...kompom tau

    mambo

    Posts : 4
    Join date : 2009-07-07

    Re: FOR COULOMBERS IN [PENANG]

    Post  mambo on Tue Jul 07, 2009 1:49 am

    e mel aku ler kalau korang nak p....kira kita buat gath ler......

    saper yang masuk pling banyak account kena belanja kat nasi campur permai

    jesterteh

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-07

    Re: FOR COULOMBERS IN [PENANG]

    Post  jesterteh on Wed Jul 08, 2009 12:18 am

    bagi sesiapa yg nak cari duit lebeh boleh hubungi aku [utk yg tau asas forex] aku akan ajar teknik yg berkesan
    utk dapat duit... tapi nak jadi jutawan sekelip mata sorry la aku tak jamin,tapi jika modal 500usd tu boleh la lepas bayar bil2 dan rumah yg rm400 kebawah...[nak banyak modal kena banyak]
    utk org2 utara sahaja...
    boleh email aku jika berminat> semarakadil@yahoo.com

    utk og yg nak main sendiri sahaja...



    Betul ke ini..???i pun mau cuba.....

    rgds
    mangsa coulombworld(penang)

    Sponsored content

    Re: FOR COULOMBERS IN [PENANG]

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed May 23, 2018 3:12 pm