Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    03 July 2009 (Friday)

    Share

    Poll

    Do you think Coulomb is SCAM?

    [ 11 ]
    22% [22%] 
    [ 29 ]
    58% [58%] 
    [ 10 ]
    20% [20%] 

    Total Votes: 50

    mama ale
    Guest

    to apaboleh buat...(':x')

    Post  mama ale on Fri Jul 03, 2009 5:25 pm

    dari ko dok mearapu & m'garut ni...lbih baik ko diam lg bagus...ko ni buat m'yemak ruang jer....

    klu ko nak m'gate ker..nak cakap yg porno2 tu...ko p ler chat kat tmpat laen... bukan kat forum ni...

    pkara ni betul2 serius "kata wonderpet"... ko bleh buat lawak banggang lg yer.... Mad Mad

    buat org sakit ati ade ler....lu pikir ler sendiri sblum nak tlis tu...... Question Question :?

    YAN PJ
    Guest

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  YAN PJ on Fri Jul 03, 2009 5:40 pm

    CAKAP BERTAPIS LA CKIT BEBni msti budak bawah umur puya ckp

    sweet_mama

    Posts : 11
    Join date : 2009-06-30

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  sweet_mama on Fri Jul 03, 2009 5:48 pm

    Dear admin~~ Pleez ban apabolehbuat from this forum.....i think he is a pig

    staff2

    Posts : 30
    Join date : 2009-07-03

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  staff2 on Fri Jul 03, 2009 6:03 pm

    apa punya bangang si 'apabolehbuat'......ckp mcm org tak der otak!!! ni mesti kes mental disorder..kecian...org lain pon rugi tapi takle sampai jd biol mcm die nih...semoga die kembali pulih dan tuhan merahmatinya...amin

    mama ale
    Guest

    apablehbuat...

    Post  mama ale on Fri Jul 03, 2009 6:21 pm

    ko ni mmg budak blum baligh lg ni........tu yg gilo & biol nih ....'Razz'

    ape kes aku nak t'ransang plak...??? x palah klu aku t'rnsang pun.. aku dah ade suami ler....'Laughing

    laen ler ko tu....klu dah gersang sngt..p ler cari bapuk kat chow kit road tu....b'lambak.... Razz Razz

    betul kata sweey_mama...apablehbuat dah... 'Evil or Very Mad' pig

    x lama lg ko akan t'kena virus H1N1... pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig

    designer
    Guest

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  designer on Fri Jul 03, 2009 6:28 pm

    i ni dah masuk 15k utk coulomb tu, dan skrg ni ada berita mgenai syrkt ni dah tutup. i belum sempat buat lagi dan duit tu dah hangus~ apa boleh buat? dan pap yg boleh dipercayai? mcm tak ada yg benar ja~ apa yg berlaku skrg ni?
    avatar
    Deela

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-02
    Age : 34
    Location : Kuala Lumpur

    apablehbuat....

    Post  Deela on Fri Jul 03, 2009 6:52 pm

    Ban je mamat mangkuk sekor ni..memang otak tak senonoh!!!..tak reti nak hormat pompuan.
    Ko ingt staff coloumb tu pom ape ha!! Ikot ati aku nak jer tampor ko laju2!!
    Menyampah ngn jantan cmni..huh!!

    DahNasib
    Guest

    huhuh

    Post  DahNasib on Fri Jul 03, 2009 7:16 pm

    sob sob Sad

    shila

    Posts : 12
    Join date : 2009-07-02
    Age : 42
    Location : Ipoh,Perak

    masih ada ruang cari duit raya

    Post  shila on Fri Jul 03, 2009 7:21 pm

    jangan sedih.....banyak lagi peluang kat mesia nie....tapi kena keje la skit.......kejenyer cr org nak wat loan...loan dr koperasi...KAKITANGAN KERAJAAN SAHAJA.....sonang jo...bukan illegal.....dan bukan ada deposit ker....yuran ke......satu sen pun takyah kuar....minat pm ler saya...

    myy

    Posts : 6
    Join date : 2009-07-03

    share our feeling also

    Post  myy on Fri Jul 03, 2009 7:43 pm

    look at us as incharge branch. do u konw how much malu depan relatives and friends. they trust us and brought accounts. ahhhhhhhh i bought accounts on january 2009. i never invite my friends and relatives for 5 months. now only i asking them to join after see mr. ramu opened branches. sudah jadi macam ini........
    avatar
    tumit kaki

    Posts : 1
    Join date : 2009-07-03

    kaki ku musnah!

    Post  tumit kaki on Fri Jul 03, 2009 8:42 pm

    dulu, saya org susah..kwn ckp..masuk coloum bleh kaya??tapi skrg...hati ku hampa!!!byk brg umah ku gadai..yg tinggal meja mkn?!?!esk saya dtg dgn org kampung, join korg!!!
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  Q on Fri Jul 03, 2009 8:46 pm

    sabar panda. =]

    semua org terkena.

    pasal esok xtau lagi dorg confirm ke x.

    sebab ramai nak tggu lagi.

    mungkin kalau ada gath perbincangan. ada la yg confirmkan tu..

    otai

    Posts : 5
    Join date : 2009-07-03
    Age : 39
    Location : sri kembangan, selangor

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  otai on Fri Jul 03, 2009 9:05 pm

    tumit kaki wrote:dulu, saya org susah..kwn ckp..masuk coloum bleh kaya??tapi skrg...hati ku hampa!!!byk brg umah ku gadai..yg tinggal meja mkn?!?!esk saya dtg dgn org kampung, join korg!!!

    bkn senang nak kaya ... bkn dgn sekadar buat data entry ... aku sebenarnya dari awal lagi aku dah agak benda ni akan terjadi ... tapi tak le seawal nih .... hu..hu...hu.. Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

    Arie

    Posts : 7
    Join date : 2009-07-03

    terbaru

    Post  Arie on Fri Jul 03, 2009 11:57 pm

    aku dgr ade cite terbaru, ari isnin ni ade perjumpaan dgn semua agent kt coulomb. Bos die pun ade skali.

    want2know

    Posts : 15
    Join date : 2009-07-01

    to arie

    Post  want2know on Sat Jul 04, 2009 12:10 am

    maklumat dr mane nie?
    avatar
    scarecrows

    Posts : 34
    Join date : 2009-07-03

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  scarecrows on Sat Jul 04, 2009 12:14 am

    ko tau mana arie, coloumb nak jumpa ngan agent hr isnin ni, mesti dia bagi tau dgn staff dia dulu. sedangkan staff dia pun tak tau menahu tentang ni. ko dapat sumber ni leh dipercayai or tak leh dipercayai.

    Arie

    Posts : 7
    Join date : 2009-07-03

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  Arie on Sat Jul 04, 2009 12:23 am

    cube korng taip www.7xbright.com/?p=89. tp klau salah jgn mara. aku pun mcm korang gak. bounce

    Arie

    Posts : 7
    Join date : 2009-07-03

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  Arie on Sat Jul 04, 2009 12:30 am

    amacam korang dah baca lum. Die kt bwh skali

    Sponsored content

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed May 23, 2018 3:06 pm