Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    03 July 2009 (Friday)

    Share

    Poll

    Do you think Coulomb is SCAM?

    [ 11 ]
    22% [22%] 
    [ 29 ]
    58% [58%] 
    [ 10 ]
    20% [20%] 

    Total Votes: 50
    avatar
    scarecrows

    Posts : 34
    Join date : 2009-07-03

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  scarecrows on Fri Jul 03, 2009 12:48 pm

    rose member i baru jer pegi kat ofis coulomb tadi, masalah nye sapa yg tulis notis kat pintu mengatakan ofis coulomb akan beroperasi 30hb. Tapi sekarang dah 3hb..., ramai lagi yg wat report hari ni.

    JO
    Guest

    BETUL KE

    Post  JO on Fri Jul 03, 2009 12:51 pm

    Question BETUK KE CERITA HANG U NEE BABY....JANGANSEKALI SEKALA BUAT CERITA...STAFF SENDIRI PUN TAK INFO........
    JANGAN BUAT CERITA INI.HATI DAH PARAH DAH JANGAN MENAMBAH LAGI....MACAM MANA DAPAT INFO ITU

    daren33
    Guest

    Goad will help

    Post  daren33 on Fri Jul 03, 2009 12:51 pm

    GOD will help us.... John 3:16... anyway lebih baik semua orang datang dan share information... walaupun u rasa information u salah... baru kita boleh tangkap isu ini dari akar umbi...

    staff2

    Posts : 30
    Join date : 2009-07-03

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  staff2 on Fri Jul 03, 2009 1:00 pm

    ok...if u baca apa yg nieta tulis tu mcm tu la...29 hb tu kitaorg dpt msg kata ofice terpaksa tutup hari tu(senin) sebab adik wan arafin meninggal..selasa 30hb office akan buka seperti biasa
    tp since early in the morning kite call all the director included hr...masih tak dpt dihubungi...kiter org tetap dtg office mcm biase...tunggu punya tunggu 3 ketol tu tak muncul2 jugak...so kiter terpaksa tutup office pagi tu coz kan hr tak der...so payment tak boleh nk diuruskan...dan we letak notice kul 1 bukak dengan harapan 3 ketol tu akan muncul...tunggu lagi...tak der juga...then..dh kul 1 kiter bukak juga office sbb customer dh ramai...KITER CALL police utk elakkan keadaan tak diingini (well...u pon tahu org ni mcm2 perangai terutama apabila ia melibatkan duit)...
    tak derlah berlaku kekecohan seperti yg digemburkan pecah itu ini...mana ader...customer semua masih blur2...siap ada yg g kat rose ckp nk register...tp kiter tak boleh nk buat apa2...bla plis dtg..dh check2 apa2 dokumen yg patut...then kiter ikot kete polis g balai dang wangi wat report...
    ni lagi satu cerita dongeng yg kata staff kene tahan laaa apa laaa...mana ader ...kiter g balai buat report sebab if dorg betol2 lari...kiterorg pon senasib ngan customers...so..kiter pon wat report...dan sekarang masih menunggu hasil siasatan polis....
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  Q on Fri Jul 03, 2009 1:01 pm

    daren right. yang akar umbi tu. setuju. aku takut akar dia sendiri slh seorang dari mereka.

    poey
    Guest

    yang jauh mcm mana lak?

    Post  poey on Fri Jul 03, 2009 1:06 pm

    aku setuju kite jumpa esok jam 1 pm, tapi aku ada masalah, aku tak dapat nak join sebab aku kat perak.. mcm mana bg org2 yang jauh mcm aku nie? ok la.. mcm nie la, kalo ada apa2 info terbaru korng tolong update kat forum nie... tolong sgt2... aku berharap la jugak.... Crying or Very sad Crying or Very sad
    avatar
    acura_paul

    Posts : 28
    Join date : 2009-07-01
    Location : KUALA LUMPUR

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  acura_paul on Fri Jul 03, 2009 1:09 pm

    [b]so any how guys we must not let this matter get out our hands... if u understand what i meant ... is that if the issue gets bigger and bigger ppl cannot be patient .. and when they do something serious it might be bad for us all.. so guys please when u all meet tomorow make sure every thing is good hand ..

    baby1702

    Posts : 3
    Join date : 2009-07-02

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  baby1702 on Fri Jul 03, 2009 1:25 pm

    info ini dapat dari kepala kepala besar yg masuk duit dlm coulomb. dia org tau perkara yang berlaku dlm coulomb... . Tunggu Sampai hari Isnin. skrg pun dah tunggu 3 hari. Lagi tiga hari tak blh tunggu ke???? I pun Salah seorang mangsa dlm hal ini. Jgn Bimbang lah kwn kwn. Staff semua org skrg kat rmh... mcm mane lah dia org blh dpt info mcm ini semua.... dia org ada pegi balai jumpa pegawai ke??? Tak kan.... duduk dlm rmh ckp cerita sendiri je.... Ini rapat dgn salah seorang kepala besar..... itu je

    want2know

    Posts : 15
    Join date : 2009-07-01

    to baby

    Post  want2know on Fri Jul 03, 2009 1:29 pm

    u sure ke? u dpt info yg btol? klu btol,it's ok for waiting... hrp2 u xsdp kn ati jer... ape2 nnt u update la kt ktorg sume bg clear skit..

    hyundai

    Posts : 6
    Join date : 2009-07-02

    kau ni biar btl...

    Post  hyundai on Fri Jul 03, 2009 1:30 pm

    kau biar btl baby.... jgn la create cite semata2 nk sedapkan hati je.... kita sume nk tau perkara sebenar dan perkembangan terkini coulomb.... cuba kau cite btl2 mana kau dpt info tu... blh pakai ke info tu?

    staff2

    Posts : 30
    Join date : 2009-07-03

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  staff2 on Fri Jul 03, 2009 1:31 pm

    baguslah klu baby dpt info mcm tu...mungkin ader info yg kitaorg miss...tp if kata kiteorg duk umah jer tu mmg...umm...main hentam je ye...kiter pon alert ngan info2 ni and keep in touch ngan pihak yg berkenaan...
    tak tahulah pale besar mana yg u jumpa tu..if khabar yg u bawa tu benar maka syukurlah...

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  herm aka staff3 on Fri Jul 03, 2009 1:48 pm

    baby kpale besa mane yg ko knal tu????
    kalo takat z x yah la caye.....
    die tu ckp je lbh tp habok pon x de

    otai
    Guest

    kepala besar????

    Post  otai on Fri Jul 03, 2009 2:02 pm

    besar mana kepala dia, baby?????

    sweet_mama

    Posts : 11
    Join date : 2009-06-30

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  sweet_mama on Fri Jul 03, 2009 2:14 pm

    suffer~~ Ko dah takde keje lain ke?? Tolong hormat sikit Evil or Very Mad

    ytl
    Guest

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  ytl on Fri Jul 03, 2009 2:14 pm

    Be patient everyone. Let us pray together.
    Just remember all of us that involved with this only want to make halal money. Right?!.
    And we are good Malaysian.
    Always think positive.
    Tawakal dan bertawaduk untuk umat islam. Pray to Allah.
    For non muslim, you guys pray alot to your god.
    Okey.

    kurangwa
    Guest

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  kurangwa on Fri Jul 03, 2009 2:19 pm

    duit aku dah lesap semuanye.....banyak sedih la......

    abc
    Guest

    true info

    Post  abc on Fri Jul 03, 2009 2:34 pm

    need true latest info please..... Sad

    poey
    Guest

    baby siapa awk?

    Post  poey on Fri Jul 03, 2009 4:13 pm

    baby.. thanks 4 your information.... kalau diikutkan setiap ayt yg awk tulis, berterabur la...... huhuhuhu... melayu? india? cina?

    hyundai

    Posts : 6
    Join date : 2009-07-02

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  hyundai on Fri Jul 03, 2009 4:23 pm

    kpd apabolehbuat... ko ingat perkara ni main2 ke.... mana kepala otak kau taruk nk main2 masa ni.... ko ni mesti bdk mentah lg ni

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  herm aka staff3 on Fri Jul 03, 2009 4:24 pm

    kpale hotak kau....ko kalo nk mengarut bkn kat forum ni yeeee...bt semak je....da kene tpo pon x seda diri....

    hyundai

    Posts : 6
    Join date : 2009-07-02

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  hyundai on Fri Jul 03, 2009 4:32 pm

    apa berita yg terkini?

    KINTO
    Guest

    NAPE CAKAP PERKARA KOTOR JUMAAT2 NI

    Post  KINTO on Fri Jul 03, 2009 4:53 pm

    KAWAN2 YANG CAKAP KOTOR2 TU HARAP BERFIKIRAN DENGAN WARAS LAGI,SEPATUTNYA KITA MUSABAH DIRI DENGAN BALA YANG DATANG BUKAN MAIN2KAN KAWAN2 YANG TERANIAYA.MACAMANA PUN AKU NAK UCAP TERIMA KASIH PADA ROS COZ JUJUR MASA HANDLE PAYMENT AKU BARU2 NI SEBELUM BALA DATANG.APA APA PUN ......AKU COOL JE Cool
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  Q on Fri Jul 03, 2009 4:56 pm

    mende la, ape boleh buat ni....

    north_south

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-01

    to ADMIN...

    Post  north_south on Fri Jul 03, 2009 5:05 pm

    hope u can kick sum1...

    'apabolehbuat' especially...

    he is a rude person...

    WTF!!!

    hate u apabolehbuat!!!

    GTH!!!!

    kinto
    Guest

    macam2 peluang ada

    Post  kinto on Fri Jul 03, 2009 5:10 pm

    apa yang penting sekarang hidup mesti diteruskan.jangan mengalah dan mudah putus asa.apa yang terjadi mematangkan kita untuk lebih berjaya pada masa depan.peluang banyak dan kita boleh pilih setelah betul2 yakin dengan kemampuan kita.nak seribu daya,jangan kita meratap jika rezeki kita stakat itu je...be cool

    Sponsored content

    Re: 03 July 2009 (Friday)

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sat Jul 21, 2018 2:07 am