Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    ARCHIVED MESSAGES

    Share

    nurr

    Posts : 22
    Join date : 2009-07-01

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  nurr on Wed Jul 01, 2009 6:49 pm

    jejaka wt lawak lak....huhu..org ngh mode sedey..kuciwa...die wt lawak lak...aku senang jew....arini xmo bg sedey sgt..aku layan kartun, pastu men poker, pastu chatting...yg lg penting aku USHA KJE BARU...huhu...life must be go on~...dun give up! Basketball

    PipsUntu
    Guest

    **Update

    Post  PipsUntu on Wed Jul 01, 2009 6:51 pm

    kumar

    Kuala Lumpur, Malaysia
    2 hrs ago

    Tapaya takut.Dalam akaun mereka masih ade 4 million. MD ditangkap oleh polis dan juga akaun mereka disekat, tak tau ape sebab, sebab tu payment tak keluar. biar polis ambil tindakan. harap dapat balik duit.

    jejaka_n
    Guest

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  jejaka_n on Wed Jul 01, 2009 6:54 pm

    sapa nk jual itik mainan aku bg komisyen rm2 sekor..sekor jual rm10 law 2ekor rm15..contack aku key..0122840372 Azli rabbit

    PipsUntu
    Guest

    **Update

    Post  PipsUntu on Wed Jul 01, 2009 6:54 pm

    MOST WANTED PERSONS!!! (4 orang dalam pelarian)

    Managing Director : Wan Mohd Arifin Bin Wan Muda (550630-03-5459)

    Director : Derek John Fernandez (650318-08-5791)

    Director : P Deivendran A/L K Pathamanathan (660611-14-5125)

    Operation Director : Ramu Udayamani (Passport : F9124797)

    PLS DO WHATEVER YOU CAN.... CAUGHT THEM ALIVE..
    DON'T EVER LET THEM RUN AWAY!

    ** I believe they still in within country ...

    PipsUntu
    Guest

    **Update

    Post  PipsUntu on Wed Jul 01, 2009 6:58 pm

    kkk

    Malaysia
    2 hrs ago

    tak lari la bro...depa tak lari mane mane.dekat malaysia juga.staf kate duit masih dalam bank.kita tunggu,dia orang tak boleh lari.sorang M.D tu org kedah.so tak payah risau.kita tunggu je la.harap dapat keje ni balik atau duit kita balik...baru aritu i beli 6 account.sial betul.dia tak boleh lari ke india.

    PipsUntu
    Guest

    **Update

    Post  PipsUntu on Wed Jul 01, 2009 6:59 pm

    Een

    Selangor, Malaysia
    6 hrs ago

    Adik i pegi ari isnin nk collect duit, tp tutup cuz dorg kate ader kematian.

    Then dia pegi lagi skali ari slasa, ofis buka tp org kt coulomb ckp mreka xleh nk bg duit sbb director xde utk sign petty cash..

    Org ramai bising sbb takut xdibayar jd adik i ckp org coulomb call polis utk elak perkara x diingini.. aper yg dia dr sorg director xde & lg sorg pegi India psl hal kematian ke ape so nobody to sign the petty cash. So pihak polis minta coulomb tutup ofis buat smentara ni smpai director blk & settlekan slh fhm ni..

    So, sama2 la bdoa..

    PipsUntu
    Guest

    **Update

    Post  PipsUntu on Wed Jul 01, 2009 7:01 pm

    white

    Post white Today at 4:37 pm

    berita yang baru didengar…..semua staff ditahan kat balai polis, yang
    meninggal tu yang dok jaga server so sebab tulah server kong…. tak
    dapat masuk…..katanya ada pihak yang dah pi cek kat maybank duit
    syarikat masih ada lagi…. 5 juta gitu… so rasanya depa ni tak lari….
    duit kita masih ada harapan…… sama2lah kita buat solat hajat dan baca
    yasin supaya kita semua tak ditipu dan semuanya selamat. Smile

    north_south

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-01

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  north_south on Wed Jul 01, 2009 7:29 pm

    sweey_ma...
    leh bagi full add coulomb branhch bndar bru bngi...
    please...
    i stay kt putrajaya...
    senang ckit...
    rply ASAP k...
    thanx,


    sweey_ma wrote:Mase aku daftar kat cawangan Bdr Baru Bangi, ini info yg aku dpt ;

    1) RM1040 tu commitment fees.....takot org taknak wat keje tapi makan gaji bute Smile Kalo kene bayo, rajen laa sikit wat keje utk dptkan pulangan modal tu Cool

    2) Actually, kontrek tu from india.... then india sub kat cawangan di M'sia ni Neutral

    3) Katenye lg, tiap2 ari, lebih kurang 5 000 000 data masok, soooo, diorg tak menang tangan nak menangani data2 tu....thats why laa diorg tu perlukan kite2 ni haa Cool

    danish

    Posts : 2
    Join date : 2009-07-01

    p/e

    Post  danish on Wed Jul 01, 2009 7:37 pm

    sapa2 aderrrrr info trkni tlg update.plzzzzzzz.mgu lps baru je tekan kaw2 15 acc.kompom kena rantai along aku ni. Crying or Very sad
    avatar
    pudin2kamalia

    Posts : 2
    Join date : 2009-07-01

    bos di culik????

    Post  pudin2kamalia on Wed Jul 01, 2009 8:26 pm

    hello kawan2...rse aku MD kne culik kot...knp die bleh hlg tbe2..klu die nk lari pun,knp x bawak duit dlam bank skali..cam ne korang??

    sweey_ma
    Guest

    *_*

    Post  sweey_ma on Wed Jul 01, 2009 8:26 pm

    27-1-1B, Jalan Medan PB2B, Seksyen 9, Pusat Bandar Baru Bangi

    Tapi buat sementare waktu ni, opis tutop atas sebab keselamatan pekerje dia yg sorang je tu Laughing
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Q on Wed Jul 01, 2009 8:47 pm

    tak sangka ramai yang sanggup berenti keje wat ni.

    aku mmg 50-50 ngn company ni. tapi nak wat camna, nak cari duit punya pasal.

    makan gaji, MLM, coulomb. semua aku buat.
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Q on Wed Jul 01, 2009 8:49 pm

    haha. itik mainan ape smpi $10 ni. lol!

    want2know

    Posts : 15
    Join date : 2009-07-01

    mungkin

    Post  want2know on Wed Jul 01, 2009 9:04 pm

    mmg pelik,klu lari mesti duit dh lesap..2 yg musykil 2...

    nurr

    Posts : 22
    Join date : 2009-07-01

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  nurr on Wed Jul 01, 2009 9:20 pm

    sumber : http://keethariq.wordpress.com/2009/05/07/coulomb-world/

    sue said
    July 1, 2009 at 7:30 pm

    saya br call B Boss, dia ckp jgn bimbang, tggu 2-3 hari smpi siasatan polis habis..harap2 la xde apa2…


    SedapkanHati said
    July 1, 2009 at 7:38 pm

    Firasat aku mengatakan, 2 laki india tu mmg bawak lari duit.. tapi duit yg dalam ofis coulomb.. duit dalam bank diorang tak dapat ambik sbb fixed deposit.. kalau Ariffin berjaya dapat new work contract dari US, coulomb can still survive.. seb baik ada simpan dlm bank.. huhu


    takkan la kne culik!!!! xlogik langsung!!!

    zana jb

    Posts : 10
    Join date : 2009-07-01

    to jejaka n

    Post  zana jb on Wed Jul 01, 2009 9:43 pm

    nak oder kat u 20 ekor itik kampung ade?. beli 20ekor ade diskaun x.nk bela dalam kolam belakang umah mentua i.nk raye smpat la jual ni.
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Q on Wed Jul 01, 2009 9:47 pm

    kalau the contract still ada. harap dapat teruskan coulomb seperti biasa.

    memang berharap sgt kita bleh bekerja seperti biasa, tapi lebih sistematik dan teratur.

    atiezm

    Posts : 10
    Join date : 2009-07-01

    apa yang perlu saya lakukan??

    Post  atiezm on Wed Jul 01, 2009 10:30 pm

    perlu tak sekarang ni saya buat police report.. saya sedih sangat ni, sampai nak menangis pun tak boleh..sebab macam tak caya je.. saya lak 11-6-09 ari tu baru buka 10 akaun. pulak tu bukan duit saya duit orang lak tu.. haish sedih sangat ni.. macam mana nak wat\?? TOLONG LA BAGI ADVICE..
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    KITA BINCANG DISANA

    Post  Q on Wed Jul 01, 2009 10:36 pm


    UpNorth

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-01

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  UpNorth on Wed Jul 01, 2009 10:38 pm

    2 warga India tu dah lesap ke India tapi diberkas di Chennai. Duit Coulomb dalam bank tak tersentuh... ntah2 rumours ker
    Mad

    atiezm

    Posts : 10
    Join date : 2009-07-01

    confirm ke??

    Post  atiezm on Wed Jul 01, 2009 10:46 pm

    dapat maklumat dari siapa?? diaorang dah lari ke india

    UpNorth

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-01

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  UpNorth on Wed Jul 01, 2009 10:46 pm

    aih.. itik pun nak sapu kaw-kaw 20 ekor, beli dulu 2 ekor jantan + betina.. then kasi bertelur.. tambahlah nanti anak itik sampai 20 ekor.

    UpNorth

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-01

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  UpNorth on Wed Jul 01, 2009 10:50 pm

    dengar from kengkawan kiter gak.. from penang. Tp x tau confirm kerr.!

    zana jb

    Posts : 10
    Join date : 2009-07-01

    to up north

    Post  zana jb on Wed Jul 01, 2009 10:58 pm

    bukan tamak.tapi dah alang2 nk bela itik.bela betui2.cpt la nti bole biakan ank2 itik 2.dah bnyak telor itk nk buat telor masin..lg pun 20 ekor xle bnyak mane pun ongkosnya.kalau coulom 20ac bnyak ongkosnya...

    UpNorth

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-01

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  UpNorth on Wed Jul 01, 2009 11:02 pm

    Moga moga bertelur ke cucu cicit laaa kannn.. afro

    Sponsored content

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed May 23, 2018 3:10 pm