Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    ARCHIVED MESSAGES

    Share

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  herm aka staff3 on Sat Jul 04, 2009 8:04 pm

    PipsUntu wrote:sue said
    July 2, 2009 at 9:13 pm

    betul ckp een tu…en zakaria yg buat repot polis, ssb staf coulomb hampir nk kene pukul ngan org2 yg dtg minta duit..salah satu org (INDIA) yg MIA dh kene tangkap kat KEDAH..dia ckp adik dia dh meninggal, psl tu dia MIA…kalu coulomb ni nk tipu buat apa dia call POLIS lo….coulomb ada 1.8 juta jer dlm bank…(check wit my fren wrkin in MBB)

    .

    en zakaria yg buat repot polis, ssb staf coulomb hampir nk kene pukul ngan org2 yg dtg minta duit..
    erm bile lak staff coulomb nk kene blasah????untuk pengetahuan semua staff coulomb semua xde ape2....semua sehat2 belaka...huhuhu.... cheers
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Q on Sat Jul 04, 2009 8:12 pm

    kelakar bila baca semua balik. semua ni macam tersilap paham maklumat. atau bca bnyak sgt maklumat dan campur adukkan semua jadi cerita dongeng.

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  herm aka staff3 on Sat Jul 04, 2009 8:15 pm

    tau xpe....smpi aku pon da nek pening.....mcm2 albino

    staff2

    Posts : 30
    Join date : 2009-07-03

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  staff2 on Sat Jul 04, 2009 8:28 pm

    sabar jelah..ni mesti yg buat rumors ni terlalu banyak idea or bercita2 nk jd wartawan hiburan(coz banyak gossip)...huhuhu...so far kitaorg mmg takder info pasal perjumpaan senin nanti,....branch manager pon ckp takder...k,..dah2 la buat story mory nih

    Sponsored content

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sat Jul 21, 2018 1:52 am