Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    ARCHIVED MESSAGES

    Share

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    nk bitau korg ni...

    Post  herm aka staff3 on Fri Jul 03, 2009 2:02 pm

    aku pon sebenarnye staff gak....mls nk ngaku dulu tkt korg maki hamun aku..... sorry ok.....

    sweet_mama

    Posts : 11
    Join date : 2009-06-30

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  sweet_mama on Fri Jul 03, 2009 2:07 pm

    Hahaha.....confession laa Cool ....bagos laa.....soo so far dah ade 3 staff dah nie....kalo jumpe esok reramai ok laa....hopefully boleh solve....tapi aku tak dpt hadir...nak kene balik kmpg laki aku Very Happy

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  herm aka staff3 on Fri Jul 03, 2009 2:11 pm

    skrg kat kg la....so x dpt la jmpe esok

    ismethulamraja

    Posts : 2
    Join date : 2009-07-02

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  ismethulamraja on Fri Jul 03, 2009 2:28 pm

    gua dah agak...tp kalau kita ramai2 kumpul,mesti ada yg buat hal..gua
    berani gerenti 160%,mesti jadi hal bukan2...
    mengamuk x tentu arah,merusuh,.pastu buat kecoh2,org yg x ada kena mengena pun susah..
    .sapa x nak duit..bkn gua suruh lu duduk diam2,tp pegi buat repot....
    bila lu buat repot polis,otomatik dia amik statement korang.lu sapa nak bg cadangan?
    dia tahu la nak buat keje...
    pastu diaorg comparekn dgn lain2 repot yg ada..sah,target lahabau yg sama..so,siasatan akan dijlnkn.
    polis skrg pakai komputer,bkn coulomb je pakai komputer...
    sekali klik je,maklumat dah sampai kat daerah2 lain..
    apa la lu..lu sendiri pun dah tahu lu kena...dah berapa hr ni...
    byk bsabar sikit...

    staff2

    Posts : 30
    Join date : 2009-07-03

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  staff2 on Fri Jul 03, 2009 2:28 pm

    buat sweet mama....kiter dh lama perhatikan bende ni
    makin lama makin melalut jadinya
    bnyk sgt rumors...
    mula2 we all jusz baca je apa kata customers
    yg kata stupid laaa....yg kata kene tahan laa..yg mengaku manager laaa
    macam2....ikutkan malas nk layan semua ni
    tp lama2 ader pulak pihak yg nk busukkan nama kitaorg
    ader 2 3 staff yg dh kene ugut itu ini
    thats y kiteorg join from ni jugak..
    dgn harapan org2 yg buat storymory rumors tu dpat pk balik apa yg dorg dh buat...

    sweet_mama

    Posts : 11
    Join date : 2009-06-30

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  sweet_mama on Fri Jul 03, 2009 2:55 pm

    Aku tak penah nak salahkan staff....even manager (or agent) BBB si Eric tu pon aku tak salahkan.....dia bg balik duit org2 yg daftar on selase....tapi mcm aku (daftar ari sabtu)n yg daftar ari isnin, dia kate tak dpt pulangkan coz every petang dia bank-in duit Cool

    Ape yg aku citerkan kat sini pon berdasarkan ape yg eric bgtau....n yg kelakonye, staff BBB yg sorang tu pon aku yg bgtau dia citer ni....hehehe...dia dok sorang2 kat situ tak tau menahu pasal ni untill ptg selase Laughing

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  herm aka staff3 on Fri Jul 03, 2009 2:57 pm

    sweet_mama wrote:Aku tak penah nak salahkan staff....even manager (or agent) BBB si Eric tu pon aku tak salahkan.....dia bg balik duit org2 yg daftar on selase....tapi mcm aku (daftar ari sabtu)n yg daftar ari isnin, dia kate tak dpt pulangkan coz every petang dia bank-in duit Cool

    Ape yg aku citerkan kat sini pon berdasarkan ape yg eric bgtau....n yg kelakonye, staff BBB yg sorang tu pon aku yg bgtau dia citer ni....hehehe...dia dok sorang2 kat situ tak tau menahu pasal ni untill ptg selase Laughing

    sian staff tu.....adoi ai.....

    Suffer I
    Guest

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Suffer I on Fri Jul 03, 2009 3:00 pm

    Kalau dah buat report boleh take back,sapa kata nak buat riot ?Selasa itu hari pun dorang panic sangat,tuh yg ada drama sampe pengsan pengsan tuh,boleh nak riot ape kat kedai mamak?untung lagi kedai mamak tuh ade la..aku dah buat report 2 hari lepas,polis inspector tuh cakap dia akan call untuk dapatkan cadangan ,alah kalau buat meeting pun bape kerat boleh datang?boleh buat comfirmation head count.tak pon tunggu jer isnin ni,kalau zero news then we meet,
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Q on Fri Jul 03, 2009 4:11 pm

    herm ni sape plak. staff yg mana?

    herm aka staff3

    Posts : 31
    Join date : 2009-07-02

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  herm aka staff3 on Fri Jul 03, 2009 4:14 pm

    Q wrote:herm ni sape plak. staff yg mana?

    alyn c cantek manis tu... Razz
    erm yg bt rgistration kamu2 semua tu leeee.....

    staff coulomb

    Posts : 19
    Join date : 2009-07-03

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  staff coulomb on Fri Jul 03, 2009 4:47 pm

    herm aka staff3 wrote:
    Q wrote:herm ni sape plak. staff yg mana?

    alyn c cantek manis tu... Razz
    erm yg bt rgistration kamu2 semua tu leeee.....

    PERASANNNNNNN [u] rabbit

    shila

    Posts : 12
    Join date : 2009-07-02
    Age : 42
    Location : Ipoh,Perak

    Ape Ke Jadahnyer semua ini

    Post  shila on Fri Jul 03, 2009 4:55 pm

    lagi panas tgk post2 kat sinie...haiyaaaaa........sorang dok kata cantik...sorang dok nak cr skandal......aduihai.....anyway........staff......maklumat dr baby tu betul ker?....ISNIN BUKAK BALIK????.......ke bukak lain nyer company?????

    staff coulomb

    Posts : 19
    Join date : 2009-07-03

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  staff coulomb on Fri Jul 03, 2009 4:56 pm

    shila wrote:lagi panas tgk post2 kat sinie...haiyaaaaa........sorang dok kata cantik...sorang dok nak cr skandal......aduihai.....anyway........staff......maklumat dr baby tu betul ker?....ISNIN BUKAK BALIK????.......ke bukak lain nyer company?????

    ktorang xpernah dgr ape2 pun..so JGN CAYE!!!!!
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Q on Fri Jul 03, 2009 4:57 pm

    herm aka staff3 wrote:
    Q wrote:herm ni sape plak. staff yg mana?

    alyn c cantek manis tu... Razz
    erm yg bt rgistration kamu2 semua tu leeee.....


    Wink
    avatar
    acura_paul

    Posts : 28
    Join date : 2009-07-01
    Location : KUALA LUMPUR

    please be serious

    Post  acura_paul on Fri Jul 03, 2009 4:58 pm

    guys guys please be serious ... its not good being so open like this ... this is critical situation here '
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Q on Fri Jul 03, 2009 5:03 pm

    baby tu xdpt lagi buktikan ape yg dia ckp tu betul. kalo ye , patot dia detailkan. dan buat ape takot. kepala besar je dari tadi siapa kepla besar pon xtau

    hyundai

    Posts : 6
    Join date : 2009-07-02

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  hyundai on Fri Jul 03, 2009 5:07 pm

    tu la psl.... baby tu dr td kepala besar je... x plak bgtau secara detail..... jgn le bg org bertambah konpius...... kita ni nk tau cite sbnrnya....

    138

    Posts : 4
    Join date : 2009-07-03

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  138 on Fri Jul 03, 2009 5:27 pm

    herm aka staff3 wrote:
    Q wrote:herm ni sape plak. staff yg mana?

    alyn c cantek manis tu... Razz
    erm yg bt rgistration kamu2 semua tu leeee.....

    Dah ada 3 org staff yg join terbaru alin....agen tak nak join ker............

    yan pj
    Guest

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  yan pj on Fri Jul 03, 2009 5:30 pm

    alyn tu klau u nak tau mmang staffbaru. aku pun sndiri pnah jumpa die kat opis

    YAN PJ
    Guest

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  YAN PJ on Fri Jul 03, 2009 5:36 pm

    MANE PEGI STAFF yg name ann tu.die x join ker forum ni skali.pada u all staff coulomb.sy ingin tau dari u tntang bissness ni.ape pndapat u all staff2 about this coulomb.adakah keja2 key in data slame ni btul2 real atau hnya nk mengaburkan sume2 org.u all please beri pndapat korang????

    staff coulomb

    Posts : 19
    Join date : 2009-07-03

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  staff coulomb on Fri Jul 03, 2009 8:02 pm

    YAN PJ wrote:MANE PEGI STAFF yg name ann tu.die x join ker forum ni skali.pada u all staff coulomb.sy ingin tau dari u tntang bissness ni.ape pndapat u all staff2 about this coulomb.adakah keja2 key in data slame ni btul2 real atau hnya nk mengaburkan sume2 org.u all please beri pndapat korang????

    erm, sy sndr pon xtau betol ke x..tp biasalh klu org OTAK BUSINESS ni mmg pandai nak kaburkan mata mangsa2 dia termasukla staff mcm kami yg mmg INNOCENT ni. dorang ckp mmg gempak.. sy pun tertunggu2 projek baru masuk, tp hampeh xde... then ckp data entry yg korang buat selama ni akan tamat bulan 3 lepas, tp still ade jugak smpi june..erm, boss sndr ckp putar belit, cmner staff nak fhm n bg keterangan kat customer..tul x?
    avatar
    scarecrows

    Posts : 34
    Join date : 2009-07-03

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  scarecrows on Fri Jul 03, 2009 8:26 pm

    sapa staff nama ira kat coulomb tu, kata dia yg jaga semua branch tul ker

    staff2

    Posts : 30
    Join date : 2009-07-03

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  staff2 on Fri Jul 03, 2009 8:31 pm

    betol tu cik nieta..
    pe pon tadi i baru recomfirmkan ngan branch manager...
    i tanya pasal desas desus yg mengatakan office bakal dibuka hari senin...tp beliau kata itu tidak benar...
    menurut mereka2 yg mmg tgh try solve problem ni...dorg tak tahu menahu pon pasal ofice nk dibuka pada hari senin nanti....tak per..nnt kite cri kepastian lagi ye....

    otai

    Posts : 5
    Join date : 2009-07-03
    Age : 39
    Location : sri kembangan, selangor

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  otai on Fri Jul 03, 2009 8:33 pm

    hyundai wrote:tu la psl.... baby tu dr td kepala besar je... x plak bgtau secara detail..... jgn le bg org bertambah konpius...... kita ni nk tau cite sbnrnya....

    mana baby nih ??? jgn bagi harapan kpd orang yang dah tak dak harapan... Sad Crying or Very sad Crying or Very sad

    Dragon_Malaya

    Posts : 5
    Join date : 2009-07-04
    Location : Bkt Beruntung,Rawang,Sgor

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Dragon_Malaya on Sat Jul 04, 2009 4:21 pm

    Nak serang mende....dok melangutlah jadinya...

    aku pun tgh pening psl payment ni,ikutkan 17hb ni gi ambil payment.xtaulah mcm nak byr hutang ni!

    Question

    Sponsored content

    Re: ARCHIVED MESSAGES

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed May 23, 2018 3:13 pm