Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    02 July 2009 (Thusday)

    Share

    sweey_ma
    Guest

    *-*

    Post  sweey_ma on Thu Jul 02, 2009 11:49 pm

    Mcm nie.....the manager tu name dia Eric....dia dah buat repot kat Dang Wangi dah Cool ....n for 1st step, dia mintak laa sesape yg dah wat repot tu, scan n email ke add ni.....dia nak kumpol seberape banyak yg boleh n kemukekan aduan ke kementerian....aku lupe la pulak kementerian ape...sorry Laughing

    coulomb.operation@gmail.com

    sweey_ma
    Guest

    *-*

    Post  sweey_ma on Thu Jul 02, 2009 11:57 pm

    Q~~ Ko la bagi nmbr phone....kalo aku ltk kat sini nmbr aku, takot ramai lak yg nak berkenalan...hehehe tongue
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Q on Fri Jul 03, 2009 12:00 am

    sebab tu aku soh sign up. pastu private msg. xde org tau. kang aku bg number ade kredit ke nak call aku?

    5zul78
    Guest

    apa-apa aje..

    Post  5zul78 on Fri Jul 03, 2009 12:02 am

    bagus jugak buat meeting sesama kita kat kedai mamak bwh opis coulomb..

    tranformers

    Posts : 21
    Join date : 2009-07-01

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  tranformers on Fri Jul 03, 2009 12:20 am

    SERANGGGGGGGGGG affraid affraid affraid

    sweet_mama

    Posts : 11
    Join date : 2009-06-30

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  sweet_mama on Fri Jul 03, 2009 1:14 am

    5zul78 wrote:bagus jugak buat meeting sesama kita kat kedai mamak bwh opis coulomb..


    Sure tekejot giler mamak tu aleh2 korang serbu reramai kat kedai dia.... cyclops

    Suffer I
    Guest

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Suffer I on Fri Jul 03, 2009 11:51 am

    Wei Jum buat gathering nak?? aku belanje !nih duit coloumb ade lebih ni... gehehe apa kata kita buat Barbeque afro satay 3 org director tuh gehehe!I heard they gonna open back next week is this true? afro

    staff2

    Posts : 30
    Join date : 2009-07-03

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  staff2 on Fri Jul 03, 2009 11:56 am

    saper pulak yg buat spekulasi duit akan dibayar balik minggu dpn...staff pun tak tahu menahu dlm hal ni...ai...dah2 la buat spekulasi tu...
    avatar
    scarecrows

    Posts : 34
    Join date : 2009-07-03

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  scarecrows on Fri Jul 03, 2009 12:02 pm

    betul tu jgn nak pandai2 reka cerita yg bukan2 dan buat org mengharap. kite just usaha n bekerjasama tuk dapat kan hak kite.

    Sponsored content

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sat Jul 21, 2018 2:07 am