Coulomb World Forum

Discuss investment in Coumlomb World BPO


    02 July 2009 (Thusday)

    Share

    north_south

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-01

    02 July 2009 (Thusday)

    Post  north_south on Thu Jul 02, 2009 6:40 am

    anyone.........

    mama_baby

    Posts : 9
    Join date : 2009-07-01

    hope a gud news...

    Post  mama_baby on Thu Jul 02, 2009 10:00 am

    any news ?????? pale

    want2know

    Posts : 15
    Join date : 2009-07-01

    xde yg nk update ke?

    Post  want2know on Thu Jul 02, 2009 10:20 am

    xtau nk refer kt sape...hrp2 mslh ni dpt setel cpt...

    nurr

    Posts : 22
    Join date : 2009-07-01

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  nurr on Thu Jul 02, 2009 10:23 am

    btl3...xtaw refer kt sape...just follow forum ni jew... Rolling Eyes No

    sweey_ma
    Guest

    *_*

    Post  sweey_ma on Thu Jul 02, 2009 11:43 am

    Tadi ade call manager BBB..... dia suroh call dia balik petang nanti utk latest update....ape2 nanti aku update lak kat sini farao

    mama_baby

    Posts : 9
    Join date : 2009-07-01

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  mama_baby on Thu Jul 02, 2009 11:52 am

    tolong lah update...
    dah masuk tahap panic dah ni... apa lg yg blh buat skrg...

    amtaro

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-02

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  amtaro on Thu Jul 02, 2009 12:15 pm

    harap2 hari ni..ade citer yg t'kini...so saper ade citer kongsi ler sama2 kat forum ni... citer 2, nak yg BETUL2 & TEPAT...jgn plak dok buat andaian sndiri plak... m'geruh lg keadaan yg masih lg b'jerubu kat png nie.... confused confused

    sweey_ma
    Guest

    *-*

    Post  sweey_ma on Thu Jul 02, 2009 12:37 pm

    Ni yg aku dpt from other blog....hope it helps:

    Comment by Rain
    2009-07-02 11:24:44
    I baru bercakap ngan Inspector in-charge for Coulomb’s case, dia kata takde tangkapan lagi. They are still investigating and meanwhile checking if Bank Negara is on top of this.

    Kawan2..
    Let’s pray hard… Doa banyak2 kita dapat balik duit tuh… I was really positive but after talking to many people.. I start having doubts… it’s a costly lesson for me..

    Share la details kalau ada lagi ye….

    amtaro

    Posts : 8
    Join date : 2009-07-02

    to sweey_ma

    Post  amtaro on Thu Jul 02, 2009 12:39 pm

    jgn lupa update...klu ade aper2 info tbaru.. kami semua nak tahu.... Basketball
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Q on Thu Jul 02, 2009 3:06 pm

    esok lusa duit ko plak hangus. aku doa.

    along
    Guest

    to pwwwit

    Post  along on Thu Jul 02, 2009 3:17 pm

    ko x baek nk padan kan muka die orggg. mcm lea ko tu pandai sgt.esok duit ko pulak ilang.ni kata2 org terniaayaa.esok turn ko pulak

    abgtertipu

    Posts : 9
    Join date : 2009-07-02

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  abgtertipu on Thu Jul 02, 2009 4:37 pm

    doa org yg teraniaya termakbul...

    sengal
    Guest

    kemaruk buat data entry

    Post  sengal on Thu Jul 02, 2009 7:47 pm

    28249,CPI1502439438,876465662,paige cotton pin-dot pushup bra,2,19.95,USD,39.90

    ada sape2 nak buat...

    sweey_ma
    Guest

    *_*

    Post  sweey_ma on Thu Jul 02, 2009 8:51 pm

    sengal.....ko mmg sengal lol!

    Aku dah berborak panjang ngan manager yg kat BBB tu.....dia kate mmg Coulomb dah tekubor dah....mmg org2 yg bertonggengjawab tu dah cabot lari n diorg suspek dah ke Thailand dah Evil or Very Mad Satu tangkapan pon takde

    Ikot katenye, mungkin dlm bank ade lg duit2 tu.....kalo BNM freezekan duit tu, mmg BNM yg akan dpt duit tu....n aku suggest kat dia, to step up, be a leader, n kite reramai claim duit tu Cool

    Aku ajak buat perjumpaan ngan sesape yg sanggop dtg BBB.....tapi mule2 tu dia takot sbb mane laa tau korang belasah dia....tapi aku bagi kate2 semangat kat dia n berjanji yg korang takkan dtg bawak parang n cangkol, dia setuju nak jumpe..tapi esok pagi konpem sbb dia nak konpem ngan partner dia Cool

    Sooooo, kalo perjumpaan dibuat kat BBB, korang sanggop dtg tak??
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Q on Thu Jul 02, 2009 9:03 pm

    apa kata dekat central. i mean. kl. center kepada semua. mungkin dekat hq dia. sana ada lrt. semua bleh pegi. ada mcD ampang park. atau mamak bawah colomb
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Q on Thu Jul 02, 2009 9:05 pm

    lupa plak. sebelum tu. bleh sahkan berita ni 100% x? cuba bagi story mory sket. tongue

    sweey_ma
    Guest

    *-*

    Post  sweey_ma on Thu Jul 02, 2009 9:09 pm

    Aku tak penah ke coulomb tu...tapi rase nye kedai mamak bawah coulomb tu better place to meet kot Cool


    U know, mase daftar tu aku was2 giler sbb diorg tak mintak ic nmbr....tapi memikirkan tiap2 bln dpt RM600 tu, aku ignore je feeling aku tu....but i shouldve follow my instinct mase tu Sad

    leaezy

    Posts : 2
    Join date : 2009-07-01

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  leaezy on Thu Jul 02, 2009 9:13 pm

    latest info!! staff coulomb kl dh msg suruh report di balai polis dang wangi esok...dia ckp mmg tak jumpe bos2 tu buat masa ni..so elok pegi report..
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Q on Thu Jul 02, 2009 9:15 pm

    can i have ur phone numb. swey ma and leaezy
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Q on Thu Jul 02, 2009 9:16 pm

    sign up forum n private mesage

    leaezy

    Posts : 2
    Join date : 2009-07-01

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  leaezy on Thu Jul 02, 2009 9:18 pm

    i just got the msg and esok i nak pegi buat report..staff tu ckp bos diaorg mmg tak dpt dijejaki lagi..dia suruh report sebab nak kumpul ramai2 punye report then baru polis buat keje cepat skit..

    tranformers

    Posts : 21
    Join date : 2009-07-01

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  tranformers on Thu Jul 02, 2009 9:49 pm

    pukul brape pgi esok.
    pakat ramai-ramai dtg esok!!!!! affraid
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Q on Thu Jul 02, 2009 10:06 pm

    aku mintak number. xde yg reply . -.-'

    tranformers

    Posts : 21
    Join date : 2009-07-01

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  tranformers on Thu Jul 02, 2009 10:09 pm

    bfore joint = Neutral
    Mase joint = Very Happy
    First payment = Laughing
    Second payment = Sad
    Tunggu payment = Shocked
    Tunggu lagi = Mad
    Tunggu lagi = Evil or Very Mad
    Masa Kena tipu = affraid
    Ditipu lagi = pig pig pig

    No No No
    lol!
    avatar
    Q

    Posts : 148
    Join date : 2009-06-30
    Age : 33
    Location : cheras

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Q on Thu Jul 02, 2009 10:14 pm

    ramai sangt yang dapat kontek staff. tapi semua cerita lain2. mana staff yang betul pon xtau. korang ni biar betul

    Sponsored content

    Re: 02 July 2009 (Thusday)

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed May 23, 2018 3:08 pm